Catalogus

Urnes

Urnes

Vaak is afscheid nemen het zwaarste wat er is in een mensensleven. Dan is het soms goed dat u nog iets tastbaars hebt om troost bij te vinden. Dit kan bijvoorbeeld een mooie foto zijn, een voorwerp waar de overledene waarde aan hechtte of een klein beetje as dat na de crematie voor u opzij gehouden werd. Er bestaan verscheidene manieren om deze as te bewaren,van mini-urnes (zowel machinaal als artisanaal vervaardigd), over fotokaders en theelichthouders met compartiment voor de as.
www.westdecor.be
www.desaer.be
www.mo-ga.eu

Juwelen

Juwelen

Speciaal en tegenwoordig erg populair zijn mooie hangertjes of ringen, waarin u de as van uw dierbare steeds dicht bij u kunt houden. Alle rouwjuweeltjes zijn steeds voorzien van een kleine holte die ter plaatse met een beetje as of haar gevuld en afgesloten worden. Voor de bewaring van as kan u kiezen uit de materialen goud, wit-goud, zilver en titanium. Hebt u interesse in een herinneringsjuweel, neem dan gerust een kijkje op de uitgebreide websites van onze leveranciers.
www.westdecor.be
www.gedenksieraden.nl
www.desaer.be
www.mementobydorigine.com
www.mo-ga.eu

Kisten

Kisten

De keuze van doodskist: rationeel of emotioneel, een vraag die door elk van ons ooit zal beantwoord moeten worden. De verschillende houtsoorten en vervaardigingstechnieken, de afwerking en de vormgeving zijn bepalend voor uw uiteindelijke keuze. Het spreekt voor zich dat een uitgebreide keuze ook bij de grafkisten belangrijk is. Begrafenissen Goossens staat borg voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en biedt u een ruime keuze.
www.demaco.be
www.aninco.be

Afscheid nemen en de maatregelen rond het Corona Virus. Meer info